3032 actieve gebruikers

Inloggen bestaande gebruiker
Aanmelden nieuwe gebruiker

Naar mobiele versie


Over deze website | Reacties


Wil je reageren? Kijk op de pagina Contact.

 

Door te reageren ga je akkoord met de voorwaarden:

  • Wij gebruiken misschien een deel van je reactie op de pagina hieronder. Daarbij zullen we je achternaam niet kopiëren.
  • Bij het citeren van reacties worden de meeste spelfouten verbeterd en kunnen zinnen worden ingekort.


Ik wil laten weten hoe blij ik ben met Beter Bijbel. Elke dag begin ik hiermee. Sommige onderwerpen lees is dan meer over in de uitleg.
Heel leerzaam en een fijne start van dag.
Dus veel dank.


K.M. Oudenampsen

 

 

Geachte, met veel plezier doen mijn man en ik sinds enige maanden mee met de quiz. Onze complimenten ervoor en veel dank voor het vele werk dat dit programma met zich mee zal brengen.

Met vriendelijke groet, en met veel zegen op uw werk gewenst,

 

Jacoline Kleyn

 

 

Ik geniet van de vragen en leer er veel van, ook door achteraf de dingen na te lezen.
Hartelijk dank, en groet,


M.Ploeg de Groot.

 

Ook hier, op vakantie in Kaapverdie, weer erg veel plezier van de quiz gehad. Alleen jammer dat de NBV leidend is.

 

Marcel

 

Ik wil ontzettend graag melden dat ik jullie werk heel erg waardeer. Echt tof om op deze wijze de kennis van -steeds meer - talen en de bijbel te kunnen onderhouden.

 

Lizbeth

 

Dag beste puzzelmakers, nog steeds maak ik alle puzzels met veel plezier, leer ervan, soms zijn de vragen lastig, vooral als het gaat over woorden die in mijn 'statenvertalinghoofd' niet passen.

 

Van jullie beetje 'kritische' puzzelaar.

 

 

Allereerst, mijn complimenten over de vragen, elke dag. Je wordt er elke keer weer even bij stilgezet om tijd voor God en Zijn Woord, vrij te maken. Ik leer er veel van.

 

Stineke Kapitein

 

Ik maak deze test iedere dag met veel plezier. Ik heb een vrij grote Bijbelkennis, dus ik dacht dat ik de moeilijkste vragen makkelijk aankon. Maar dat is dus niet altijd zo en dat maakt het juist interessanter. Nu mijn opmerking: ik zou het heel fijn vinden als jullie in de toelichting niet zouden zeggen: zie Nehemia, maar: zie Nehemia hoofdstuk zoveel vers zoveel. Ik hoop van harte dat jullie dat voortaan gaan doen. Hartelijke groet en Gode bevolen.


Annie Wassenaar

 

 

iedere dag de opgaven maken is me een vreugde. Soms kan ik een antwoord niet gevonden krijgen. Bij het antwoord in de opgave staat soms een Bijbeltekst vermeld, maar meestal niet.Ik wil er graag wat van leren dus kan bij de uitleg vooral bij uitspraken door personen, altijd de juiste Bijbeltekst vermeld worden.

 

Teunie Versluis

 

Leuke vragen altijd, soms we heel detaillistisch, dat is dan ook de uitdaging.


Jan Marius Louwerse.

 

Bedankt voor je mail en het aanpassen van de uitleg. Was onlangs begonnen met het gebruik van deze app. Dacht laat ik N1 instappen maar je hebt gelijk, ik zal een niveau hoger pakken.

Veel succes en zegen met de BeterBijbel app.

 

Martijn Buth

 

 

De eerste vraag van vandaag ging over de spijswetten in Leviticus. Er stond dat die spijswetten over dieren in Leviticus 12 staan, maar dat hoofdstuk gaat helemaal over vrouwen die bevallen zijn. Hoofdstuk 11 gaat over de spijswetten. Ik kwam hier toevallig achter, omdat ik dit even wilde nalezen.

Vr groet en bedankt voor de dagelijkse test! Ik leer er veel van!

 

Bea

 

Wat een goed initiatief, Ik ben blij voor het respect voor het Woord van God dat uit de vragen spreekt, ik ga erdoor meer lezen in de Bijbel, en leer er elke keer van.

Ik heb jullie site gevonden via een van de andere beter- sites.

 

Peter

 

Beste peter,

Wat fijn om te horen dat je door BeterBijbel meer gaat leren van de Bijbel!
Ga zo door Peter!
Gods zegen toegewenst.

 

 

Ik ben erg blij met deze serie in de BETER websites. Ik heb jarenlang de anderen ook gedaan, allemaal, elke dag, maar dat werd teveel.

Toen ik van deze hoorde ben ik die direct gaan doen en doe het elke dag, na mijn bijbelstudie. Dus ga zeker zo door!

 

Peter

 

 

Ben heel blij met deze site! Ik doe niveau 3, het moeilijke voor mij is, dat de antwoorden in mijn hoofd uit de Statenvertaling zijn, die lijken soms anders dan de vertaling die jullie gebruiken. Maar, ik doe mijn best.

 

Willy

 

 

Even een bericht(je) van mij. Ik heb net de BeterBijbel 'gedaan', en ik wilde zeggen dat ik het echt heel goed in elkaar vind zitten! Goede vragen, niet zomaar wat vragen, maar een bep. verloop erin, een 'verhaal achter de vragen'. Ik ben er echt heel blij mee, en ik leer er van! De Bijbel is ZO rijk, en nu leer ik ook wat 'feiten', namen, dingen waar ik vaak overheen lees. Ik ben begonnen bij niveau 1; lekker veilig, maar ben onlangs naar 2 gegaan; altijd alles/bijna alles goed wordt wel wat saai ;-)

 

Sabine

 

 

Mijn vraag aan u is, of de vraagstelling wel juist is omtrent de vijfde dag, want hier wordt wel het vee genoemd. De vogels werden op dag vier geschapen.

Kunt u ons hier iets over melden? Verder onze complimenten voor de vragen die u elke dag weet te maken.

Bert

 

 

De applicatie en de vragen vind ik erg leuk. Mooi om zo de hele bijbel door te gaan.

 

Anny

 

 

Geweldig om te horen dat u blij bent met de App en de vragen. Het is ons verlangen om Gods Woord dichterbij de mensen te brengen.

Veel zegen toegewenst met het gebruiken van BeterBijbel.nl.

 

 

Ik vind BeterBijbel.nl prachtig, schitterend! Hartelijk bedankt en Gods rijke Zegen toegewenst!!!

 

Sjoerd

 

 

Een geweldige app.

Wanneer ik de test gemaakt heb, zou ik het wel fijn vinden om het antwoord in de Bijbel na te lezen. Is het mogelijk om bij de antwoorden het betreffende bijbelgedeelte te vermelden?

 

Jaap

Antwoord van de redactie:

Nadat je de antwoorden hebt verstuurd, zie je de uitleg van de antwoorden. Daaronder staat bijvoorbeeld "zie ook debijbel.nl". Als je daarop klikt, zie je de bedoelde Bijbeltekst.

 

 

Mijn dank voor Beter Bijbel, spelenderwijs toch elke keer een beetje Bijbelstudie.

 

Rinus

Beter Spellen  Beter Rekenen  NU Beter Engels  NU Beter Duits  NU Beter Frans  NU Beter Spaans  Beter Bijbel  

© 2015 - Martin van Toll Producties
en watzegtdebijbel.nl